Інноваційна економіка. Навч.пос.

Код: 417242
Наявність: В магазині

520
  • 520 грн.



Швидка доставка
Будь-який варіант оплати
Найнижчі ціни
Гарантія на товар
Сотні задоволених клієнтів


 

 Інноваційна економіка : навчальний посібник. / І. В. Кривов’язюк. – Київ: Кондор-Видавництво, 2016. – 384 с. ISBN 978-617-7278-93-0. 

Навчальний посібник розкриває сутність та проблеми розвитку інноваційної економіки. Визначено структурні елементи національної інноваційної системи та їх взаємодію. Виокремлено технологічні та інноваційні пріоритети розвитку інноваційної економіки. Розкрито місце інтелектуальної власності в системі інноваційної економіки. Встановлено особливості розвитку нової економіки. Окреслено сучасний механізм трансферу технологій. Охарактеризовано роль корпоративних структур в розвитку інноваційної діяльності. Узагальнено особливості управління інноваційним розвитком економіки.

До кожного розділу додається перелік ключових понять і термінів, практикум, контрольні запитання й список рекомендованої літератури. В додатках подано інноваційні портрети окремих розвинених країн світу.

Навчальний посібник стане настільною книгою та найкращим порадником у навчальному процесі як для студентів економічних спеціальностей, аспірантів, викладачів-початківців, так і для викладачів з великим педагогічним стажем, стане в нагоді усім тим, хто має намір самостійно поглибити знання з управлінської інноватики.


Увага: HTML не підтримується!