Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства

Код: 034397
Наявність: В магазині

1370
  • 1 370 грн.



Швидка доставка
Будь-який варіант оплати
Найнижчі ціни
Гарантія на товар
Сотні задоволених клієнтів


За заг. ред. проф. П’ятницької Н.О.: Підр. Вид. 2-ге. – К.: Кондор-Видавництво, 2012. – 557 с. Обкл. тверда. Формат 70х100/16. ISBN 978-966-351-355-3. 

Допущено МОН України як підручник для студентів ВНЗ, які навчаються за напрямом “Готельно-ресторанна справа”.

У підручнику розкрита сутність організації процесу обслуговування у закладах ресторанного господарства різних типів і класів. Дана характеристика матеріально-технічної бази як необхідної передумови організації процесу обслуговування. Висвітлені основні правила подавання страв і напоїв, культури їх споживання. Охарактеризовані методи і форми обслуговування споживачів, які використовуються в закладах ресторанного господарства як повсякденно, так і при проведенні бенкетів та прийомів, здійсненні кейтерингового обслуговування, створенні умов для розваг і відпочинку. Розкрито особливості організації процесу обслуговування в ресторанах, барах, кафе, закладах ресторанного господарства при готелях. Визначено основні правила і вимоги при обслуговуванні учасників культурних, громадських, спортивних заходів, іноземних туристів, пасажирів на транспорті, соціально незахищених верств населення тощо.

Стислий зміст:
Передмова
Розділ 1. Організація процесу обслуговування та його матеріально-технічне забезпечення. 1.1 Ресторанне господарство як складова індустрії гостинності. 1.2. Приміщення та обладнання для організації процесу обслуговування. 1.3. Столовий посуд, набори, білизна. 1.4. Меню в закладах ресторанного господарства. 1.5. Підготовка до обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства. 1.6. Подання страв і напоїв. 1.7. Обслуговування споживачів напоями.
Розділ 2. Методи і форми обслуговування споживачів та додаткові послуги у закладах ресторанного господарства. 2.1 Загальна характеристика методів і форм обслуговування. 2.2. Обслуговування бенкетів. 2.3. Особливості обслуговування прийомів за протоколом. 2.4. Організація кейтерингового обслуговування. 2.5. Організація дозвілля в закладах ресторанного господарства. 2.6. Організація обслуговування тютюновими виробами в закладах ресторанного господарства.
Розділ 3. Особливості обслуговування певних контингентів споживачів у закладах ресторанного господарства різних типів. 3.1. Організація обслуговування в ресторанах. 3.2. Організація обслуговування в барах. 3.3. Організація обслуговування у кав’ярні. 3.4. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства з чайною концепцією. 3.5. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства для дітей. 3.6. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства при готелі. 3.7. Організація обслуговування учасників ділових, культурних, громадських та спортивних заходів. 3.8. Особливості обслуговування туристів. 3.9. Організація обслуговування пасажирів на транспорті. 3.10. Організація харчування в торговельних і торговельно-розважальних комплексах. 3.11. Організація обслуговування за місцем роботи. 3.12. Організація обслуговування споживачів за місцем навчання.
Додатки
Глосарій
Список рекомендованих джерел

Увага: HTML не підтримується!