Розвиток національної системи бухгалтерського обліку і контролю в Україні в умовах євроінтеграції. Монографія

Код: 420132
Наявність: В магазині

510
  • 510 грн.



Швидка доставка
Будь-який варіант оплати
Найнижчі ціни
Гарантія на товар
Сотні задоволених клієнтів


 

Розвиток національної системи бухгалтерського обліку і контролю в Україні в умовах євроінтеграції /Монографія/ За загальною редакцією Мельник Т.Г. – К.: Кондор-Видавництво, 2017. – 224 с. Збільшений формат


У монографії досліджено актуальні питання проблеми розвитку та удосконалення національної системи бухгалтерського обліку і контролю в Україні в умовах євро інтеграційних процесів.

Важливе місце в роботі приділено висвітленню об’єктивної необхідності реформування системи бухгалтерського обліку і контролю, теоретико-методологічним та організаційним засадам стандартизації та гармонізації бухгалтерського обліку і звітності, стандартизації та гармонізації бухгалтерського обліку і контролю та їх вплив на систему управління.

В контексті реформування системи обліку і контролю розглядаються проблеми обліково-аналітичної освіти і науки.   Напрями удосконалення системи   бухгалтерського обліку і звітності в умовах євроінтеграції.  

Монографія розрахована на тих, хто досліджує актуальні наукові та практичні аспекти розвитку бухгалтерського обліку, звітності та контролю в Україні в умовах трансформаційних процесів та реформування економічних і суспільних відносин.

Матеріали монографії представлено у авторській редакції.


Увага: HTML не підтримується!